OBS! Den här webbportalen för VIP-tjänster upphör


Från och med 2 maj 2017 uppdaterar vi VIP-konceptet med en rad nya tjänster och numera hittar du dessa tjänster direkt i Betalkortsappen.

Betalkortsappen laddar du ner gratis från AppleStore eller Google Play. Sök på ”Betalkortet” och namnet på din bank. Dina tjänster hittar du i menyn under ”VIP”. Har du redan appen tillkommer menyvalet ”VIP” automatiskt, när du uppdaterar till den senaste versionen.

Du når självklart Conciergeservice och Spärrservice på samma telefonnummer som tidigare. Alla uppgifter som du har registrerat i webbportalen flyttas automatiskt över till Betalkortsappen.  

Följande tjänster ingår i det uppdaterade VIP-konceptet:

CONCIERGESERVICE
En exklusiv personlig service som hjälper dig med en mängd tidsbesparande tjänster. Det kan vara allt från att planera resor och boka restaurangbesök till att reservera teater- och konsertbiljetter. Tjänsten ingår i ditt kort och du betalar endast för det som bokas eller beställs.

DESIGN HOTELS
Design Hotels består av cirka 270 exklusivt utvalda hotell runt om i världen. Med fokus på design, arkitektur, autenticitet och gästfrihet erbjuder de alla något utöver det vanliga.

ID-SKYDD
Att få sin identitet kapad är obehagligt, tidskrävande och kan leda till ekonomisk förlust. Genom ID-Skydd kan du få råd om hur du minskar risken för id-kapning samt personlig hjälp att upptäcka ett bedrägeri samt begränsa konsekvenserna om du blivit utsatt.

SPÄRRSERVICE
Registrera dina och familjens värdehandlingar såsom bankkort, betal- och kreditkort, körkort, pass och mobilabonnemang. Skulle olyckan vara framme kan du med ett enda samtal spärra de kort du önskar. Spärrservice har öppet dygnet runt, året om.

WEB CLEANUP
Med Web Cleanup kan du få hjälp att ta bort oönskat och kränkande innehåll på internet. Det kan vara innehåll som publicerats utan ditt samtycke eller falska profiler som skapats i ditt namn.

NYCKEL- OCH BAGAGESERVICE
Öka dina chanser att få tillbaka dina nycklar eller ditt bagage. Genom att förse dem med våra id-märkta brickor kan vi identifiera att det är du som är ägaren.

NÖDKONTANTER & NÖDBILJETTER
Om du förlorar dina kort när du är utomlands kan du få låna upp till 10 000 kronor i Nödkontanter. Om du förlorar dina biljetter har du möjlighet att få ersättningsbiljetter för upp till 15 000 kronor.

MEDDELANDESERVICE
Vi hjälper dig att kostnadsfritt förmedla viktiga meddelanden när du själv har förhinder.


Mer information om tjänsterna hittar du i Betalkortsappen.

Sparbankernas Kort AB (och Sparbankerna) i samarbete med Affinion International AB  -  Allmänna villkor